Sverige 
Meny

Gräsklippare för dig och
din trädgård

STIGAs bekväma och robusta gräsklippare är den perfekta lösningen för en välklippt gräsmatta. Hitta din favoritgräsklippare och bland våra olika serier: Twinclip, Multiclip, Combi & Collector.

Twinclip

Prestanda och innovation
Få det bästa klippresultatet i varje typ av trädgård med STIGA Twinclip. Upplev Twinclips allt-i-ett-lösning: prestanda, komfort, effektivitet. Tack vare den innovativa XC System tekniken, Vibe Control Systemet och One Motion systemet kan du dra nytta av en perfekt kombination av överlägsen klippförmåga, maximal komfort och effektivitet.

Nya Stigaprodukter

Twinclip tekniska egenskaper

XC System Technology

En ny teknik som är utvecklad för att uppnå de bästa resultaten på alla sorters klippytor med minimal ansträngning. Med ExtraCollecting Systemet, blir klippning och uppsamling enkel tack vare den exklusiva dubbelskiktade kniven* som är specifikt utformad för att klippa gräset i två steg och göra gräsklippet mindre. Den speciella klippkåpan ökar luftflödet och den totala uppsamlingsprestandan, och den extra skyddsskölden skyddar mekaniska delar från smuts och ojämnheter.

Den bästa lösningen för en perfekt gräsmatta.

*Patentsökt

  • KLIPP Första klippnivån klipper gräset

  • MAL Andra klippnivån finfördelar det klippta gräset

  • UTSUG Skyddskåpa designad för att öka luftflödet för bättre uppsamlingsförmåga.

Vibration Control System

Varje STIGA Twinclip är utrustad med Vibe Control System (VCS) som reducerar motorvibrationerna. Genom att använda stötdämpande material, isolerar systemet föraren från vibrationer som orsakas av motorn och klippsystemet. Det ger mindre påfrestning på armarna och en mer komfortabel användning.

Mindre vibrationer, mer komfort

  • Vibration Control System

One Motion System

För att erbjuda en bekväm klippupplevelse har gräsklipparna i STIGA Twinclip sortimentet ett One Motion System som gör dem extremt lätta att använda med enkel höjdinställning av handtaget, central klipphöjdsinställning och en plug in uppsamlare. Upptäck komforten med en enda rörelse.

*Patentsökt

  • Plug-in-box* Lossa och fäst insamlaren enkelt och praktiskt med en enhandsrörelse.

  • Centraliserad klipphöjdsinställning * Ett praktiskt knapp-spaksystem som gör att du kan ställa in önskad klipphöjd i en enda rörelse. Välj mellan sju olika inställningar från 25 till 77 mm.

  • Höjdinställning för handtag * Enkel installation och reglering av handtaget med en enkel enhandsrörelse.

Multiclip

Mulching när den är som bäst
För dig som klipper gräset ofta är STIGA Multiclip den bästa lösningen.Få bättre mulchingresultat med den nya klippkåpan som nu även har möjlighet till sidoutkast. Ta hand om din gräsmatta med STIGA Multiclip: det finfördelade gräsklippet ger näring till ditt gräs medan du klipper. Njut av en ergonomisk, robust och kompakt gräsklippare som är lätt att förvara.

Nya Stigaprodukter

Collector
& Combi

Klippa och samla upp? Collector & Combi är svaret
STIGA Collector & Combi erbjuder ett förbättrat luftflöde för en överlägsen uppsamlingsprestanda. Du kan även njuta av den stora mångsidigheten som mulching, sido- och bakutkastalternativen ger dig. Komforten förbättras genom en ny ergonomisk design.

Nya Stigaprodukter

Hitta din STIGA återförsäljare

SÖK