Sverige 
Meny

Sätt pricken över i i
din trädgård

Komplett utbud av produkter för effektivt trädgårdsunderhåll. STIGA har lösningar på alla dina trädgårdsbehov.

Upptäck alla produkter

Handhållna redskap, recycling- och städredskap

Upptäck hela utbudet av kraftfulla grästrimmers, röjsågar, motorsågar och häcksaxar. Välj den bästa lövblåsen för träden och löven i din trädgård. Välj kompostkvarn, vertikalskärare eller jordfräs, för att hålla trädgården prydlig och lummig. Oavsett årstid – med STIGA snöslungor och sopmaskiner har du den produkt du behöver även på vintern.

Städredskap

Komplett utbud av året runt-produkter för trädgårdsunderhåll. Prova STIGA lövblåsar eller sopmaskiner för att städa bort löv, eller STIGA snöslungor under vintern.

 1. Lövblåsar

  Hitta den produkt som uppfyller dina behov. STIGA lövblåsar kan blåsa, suga upp eller finfördela löv i trädgården.
  Bekväma att använda och med intelligent utformning gör de en tröttsam uppgift till en barnlek.

  Upptäck alla produkter 1
 2. Snöslungor

  Ta bort snön enkelt och bekvämt. STIGA snöslungor gör de mest krävande uppgifter roliga.

  Upptäck alla produkter 2
 3. Sopmaskiner

  Prova STIGA sopmaskiner: ett behändigt alternativ för att rensa gräsmattor och stigar från snö och löv. En mångfunktionell produkt med komplett tillsatsutrustning för att uppfylla alla dina behov.

  Upptäck alla produkter 3

Häcksaxar

Håll häckar och buskar prydliga med praktiska, bekväma och effektiva STIGA häcksaxar. Finns i batteri-, el- eller bensindrivna varianter.

Upptäck alla produkter

Motorsågar

STIGA motorsågar är konstruerade med hög verkningsgrad och effekt, så att du kan utföra arbetet med minsta möjliga ansträngning. Det omfattande utbudet från STIGA innehåller batteri-, el- och bensindrivna modeller.

Upptäck alla produkter

Grästrimmers

Prova STIGA grästrimmers för att hantera områden med kompakt, tjock vegetation, för att hålla gräset under kontroll eller bara för att fintrimma vid häckar eller begränsningar.

Upptäck alla produkter

Gräsröjare

Utför grovröjning eller fintrimma grönskan med STIGA gräsröjare. Ergonomiska, välbalanserade och försedda med vibrationsdämning säkerställer de komfort, effektivitet och total kontroll.

Upptäck alla produkter

Multitool för din trädgård

Utforska användbara och mångsidiga kombinationsredskap: ett redskap med fem olika tillbehör som hjälper dig att klara av många trädgårdsuppgifter, från beskärning till gräs- och häckklippning.

Upptäck alla produkter

Jordfräsar

Förbered marken för nya plantor och frön med STIGA jordfräsar. Njut av att få jobbet gjort och bevara den biologiska mångfalden.

Upptäck alla produkter

Kompostkvarnar

Upptäck STIGA kompostkvarnar: de finfördelar material så att det kan komposteras eller lämnas till återvinning.

Upptäck alla produkter

Vertikalskärare

Få frisk jord och en fin trädgård med STIGA vertikalskärare, som rensar rötterna från gräs och mossa och ger en vacker trädgård med perfekt gräs.

Upptäck alla produkter

Hitta din STIGA återförsäljare

SÖK