Internationell
Menu
Stiga motorsag

Gjorda för din värld.

Den nya generationens motorsågar från Stiga.

Stiga motorsag

Den perfekta lösningen för varje uppgift.

Med över 80 års erfarenhet av trädgårdsprodukter, introducerar vi nu vår nya generation med motorsågar. Komfort för daglig användning och pålitlighet var fokus för våra ingenjörer när de skapade de nya motorsågarna. Nya förbättrade motorer, högkvalitativa sågsvärd och kedjor, ergonomisk design och extremt låg vikt, tillsammans med många andra smarta funktioner gör Stigas nya motorsågar till ett utmärkt val, perfekta för din värld.

Pröva den nya generationens motorsågar från Stiga.
Var kan jag köpa dem?

Utvecklade för att ge dig den kvalitet, kraft och enkelhet som du behöver. Inget mindre.

Stiga motorsag

PRESTANDA

Den nya pålitliga och kraftfulla tekniken i motorn garanterar en utmärkt arbetsprestanda, låga utsläpp och 25% mindre bränsleförbrukning.

KOMFORT

Ergonomiskt utformade soft-touch grepp och ett avancerat fjädringssystem som minskar vibrationer och ger bättre komfort under arbetet.

PÅLITLIGHET

Högkvalitativa material för lång hållbarhet som förlänger maskinens livslängd. Auto-choke systemet garanterar att maskinen är lättstartad och pålitlig.

SÄKERHET

Den manuella kedjebromsen gör det möjligt att bromsa sågkedjan på 0,089 sekunder för att säkerställa säkerheten vid ett eventuellt kast.

Innovativ motor

Tuffa uppgifter eller svåra väderförhållanden är inte längre ett problem. Den nya avancerade motortekniken säkerställer ett bra resultat, minskade utsläpp och bränsleeffektivitet.

Vevaxeln är smidd i 3 delar vilket säkerställer hög tillförlitlighet och lång livslängd även vid de mest krävande arbetsförhållandena.

Användbarhet

Noggrannheten som vi har lagt på detaljerna resulterar i en bättre sågupplevelse och enkelt underhåll.
Det är lätt att komma åt kedjespännaren tack vare utformningen av kedjeskyddet. Med specialverktyget som är placerat i handtaget slutför du enkelt kedjespänningen.

Var kan jag köpa dem?

Den nya generationens motorsågar från Stiga

är effektiva, kraftfulla och enkla att använda.

Nya motorsågens SP 386 egenskaper

Produktfördelar
 • Cylindervolym:
  38,5 cc
 • Svärdlängd:
  16" - 40 cm
 • Kedjehastighet:
  22,8 m/s
 • Nettovikt:
  5,6 Kg

Återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare

Stiga World