Stiga
Sök

Och ur grodperspektiv.

Multiclip – grönare, skönare gräs med minsta möjliga ansträngning. Normalt krävs tre moment för att få ett bra resultat: klippa och samla upp, avlägsna klippet, vattna och tillföra näring.

Vi på Stiga har förenklat processen så att du klipper och göder i ett svep. I samma veva binder du vatten till gräsrötterna så det kan gå längre mellan vattningarna.

På ett par dagar bryts gräsresterna ner och blir naturlig gödning. I och med att du slipper uppsamlingsmomentet går klippningen enklare och snabbare. Trots att du ägnar minimalt med tid åt trädgårdsarbete kan du tävla med grannarna om kvarterets vackraste gräsmatta.

 

 

Fördelen med Multiclip. Du spar in på vatten och gödning, slipper uppsamlingsmomentet och får en vackrare gräsmatta med minsta möjliga insats.

Två klipptekniker i en – för vackrare resultat. Combi-aggregat ger dig två klipptekniker i en. Klipper du gräset regelbundet varje vecka får du, med minsta möjliga ansträngning, bästa möjliga resultat med Multiclip. Går det längre mellan gångerna och gräset växer sig långt, rekommenderar vi bakutkast. Combiaggregatet finns i arbetsbredder från 85 till 125 cm.